Sofia Steppers 6: Nucleus Roots feat. Luca Dread AT Mixtape 5

За това събитие вече не се продават билети!

при Mixtape 5, Bulgaria на 13 X 2017 от 22:00

_

Код за събитието на каси на FASTPAY : 29608

Описание

Sofia Steppers 6: Nucleus Roots feat. Luca Dread AT Mixtape 5


След ползотворна лятна ваканция единствената по рода си поредица от събития Sofia Steppers, целяща разпространяването на Саунд Систем културата и Реге/Дъб музиката в България, се завръща тази есен отново в Mixtape 5.

Sofia Steppers с първите си пет издания успяха да утвърдят мотото "За първи път в България" и да го превърнат в запазена марка. Този сезон обещават традицията да продължи.

На 13.10 за първи път на родна земя ще кацне едно от най-емблематичните имена през последните две десетилетия в света на Дъб музиката, а именно Nucleus Roots!

Nucleus Roots е естествено продължение на силно аплодираната британска пънк банда Community Charge, като през 1996 година основателят на групата- Пол Лъш, стартира проектът Nucleus Roots. От тогава до сега той има зад гърба си 4 студийни албума и безброй сингли, както за собствения си лейбъл, така и за Universal Egg. Част от колаборациите им включват имена като Michael Rose, YT, Trevor Roots, Don Hartley, Ossie Gad, Stikki Tantafari и др.

Рамо до рамо с Nucleus Roots ще застане италианският изпълнител Luca Dread.
Преди Nucleus Roots на сцената ще се качи Samity, който през летния сезон направи няколко много успешни участия в чужбина и няма търпение да представи своите нови продукции с големи европейски имена.

Събитието ще бъде огласено от JFF SOUND SYSTEM заедно с тематичната селекция на Don D, а хост на ивента ще бъде раста посланикът Kappa Irie.

Билети в мрежата на Ticketlogic на цена от 10 лв. предварителна продажба и 15 лв. на място.

13.10.2017 Club *Mixtape 5* b-side 22:00 ч.

Дрескод

няма

Sofia Steppers 6: Nucleus Roots feat. Luca Dread AT Mixtape 5

Подробности за мястото на събитието

Mixtape 5

Още на Mixtape 5 календар

Адрес

София, Булевард България 1

Напътствия

Подлеза под НДК The club is situated here: http://goo.gl/maps/umn40. Exact GPS: 42.683137,23.32107... Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам